Citat:
În prealabil postat de suslik
Si daca veti vedea, la virf, o mare gramada de tevi? Privite la capte sa u virfuri, sint multe gauri, una linga alta. Cred ca puteti scapa prin efort de vointa...
Eu nu am asa ceva, insa nu suport multimile de oameni (sa zicem tefelistii din PV, ca pur exemplu) si in general oamenii. :)))))))))))) Ii vad ca pe musita sau Tubifex.
|
:))
aveti acvariu? viermii aia sunt excelenti si la pescuitul la copca, sunt mai greu de folosit, dar daca nu ai degetele inghetate e ok.
in armata ne dadeau aia macar o data pe luna ceva ce-i ziceau macaroane cu carne, invariabil cineva gasea viermi, gatiti, dar inca viermi

, de atunci am o fobie la macaroane, sa-i zic asa, nu la toate pastele, dar cand vad macaroanele alea babane ma ridic si plec! :)
se zice ca, cui pe cui se scoate, presupun ca ar putea fi facuta o chestie cu multe gauri pe care s-o distruga colega noastra sau, eventual, sa doarma cu ea...

asa cum presupun ca dupa vreo doua zile fara haleala macaroanele alea sunt... parfum! (sic!) uite, sa cante la nai!