View Single Post
Vechi 19.03.2017, 09:18:08
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

nu e deloc de mirare ca un astfel de "joc" dement a aparut in rusia.

eu cred ca jocul ataca copii care au deja ceva probleme, ma gandesc ca este si un atac fizic asupra lor, pai cati copii accepta nonsalant sa se taie cu lama? indiferent ce parinti ar avea, etc. de aceea eu cred ca e necesara o interventie in forta, toti administratorii jocului trebuie arestati imediat si izolati ani de zile.

in ceea ce priveste interzicerea, cat de redusa, a accesului celor mici la pc, internet si altele, eu nu-s de acord, mai ales ca ar avea consecinte mai degraba contrare scopului dorit. eu cred ca indrumarea de aproape si de la distanta, comunicarea permanenta de pe picior de egalitate (manipulativ, fireste, dragul copilas nu trebuie sa-si dea seama de manipulare) si gradul din ce in ce mai ridicat de responsabilizare acordat, pe masura ce inainteaza in varsta, cred ca acestea sunt absolut necesare intr-o lume care se schimba zilnic. copiii nostri se adapteaza imediat fenomenului virtual, dar daca sunt indrumati corect nu pot sa pice in astfel de capcane. raman ceilalti... pentru ei trebuie sa-i bagam pe aia cat mai repede in puscarie.
Reply With Quote