View Single Post
Vechi 19.03.2017, 23:11:12
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Talking

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Depinde de autori și doctor Mencinicopschi a scris cărți în detenție unii poate le aveau scrise dinainte pe notițe și le-au revizuit și publicat pe repede înainte, mă refer la cei care au avut posturi universitare înainte.
Frate Iorest e clar ca aceia care aveau scrieri si inainte de detentie, aveau valoare la ceea ce scriau din puscarie. Ma refeream la cei care foloseau inainte "carti in format de buzunar", colectia 52 de bucati ,sau uneori 32 sau 20 dupa caz ,si apoi brusc s-au apucat de scris carti. :-)

Imi aduci aminte de fratele Traian Dorz care in puscarie a scris vreo 1.000 de poezi religioase memorate in cap.A facut-o pe prima in cap.A retinut-o.A facut-o pe a doua ,a repetat-o si pe cea dinainte si pe a doua .La fel si cu a treia si le-a repetat si pe celelalte.Astfel ca atunci cand a iesit a scris in jur de 1000 de poezii.
Citind aici; https://ro.wikipedia.org/wiki/Traian_Dorz
se pare ca a avut doar 300 de poezii memorate la iesirea din puscarie.

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Aici e o altă slăbiciune, practic statul prin profesorii lui te obligă să intri pe retele de socializare este un atac la viata privată, chiar dacă ai avea setările maxime de securitate si nu ai pune niciun continut simplu fapt că reteaua de socializare culege date legate de logare, cercul de prieteni, grupul de interes si nr de tel e deja o pierdere a vietii private în raport cu reteaua de socializare.
Si nu stiu daca mare lucru poti spune, decat daca ai avea un nume si ai venii foarte documentat la o Conferinta sau ceva ca sa formezi o opinie alternativa.Daca poti atrage eventual alti profesori crestini si impreuna "construita" o parere comuna,viabila legat de "luatul asta pe sus" a tinerilor fara ca ei sa aiba o alta alternativa concreta.
Tehnologia a luat-o mult inainte ca Societatea sa dea un raspuns la aceste incercari si provocari.Noi crestinii uneori nu avem o Libertate de alegere reala .Am scris despre Libertatea de alegere si "Spirala Tacerii" in topicul asta; http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=17734&page=11
mesajul 106
In realitate noi nu avem o Libertate de alegere reala, daca unii ne discrediteaza public si nu stim ca ei de fapt folosesc niste siretlicuri. Unii cunosc niste trucuri psihologice si le folosesc la greu.Am explicat si am dat niste exemple concret cum functioneaza "Spirala tacerii" apoi niste lucruri citite sau vazute de cei apropiati legat de Facebook, care cred ca sunt elocvente.
P.S.Zambaretul ala din stanga sus habar nu am cum a aparut si vad ca nu pot sa il editez dupa ce am scris.A aparut din greseala.

Last edited by Jonnyw2013; 19.03.2017 at 23:15:36.
Reply With Quote