View Single Post
Vechi 16.10.2006, 01:17:21
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Scuze maria55,acum am recitit mesajul dau si mi-am dat seama ca nu-mi era adresat mie personal,ci in general femeilor,fiindca tpicul are in vedere tocmai problemele femeilor,"sarmanelor femei",asa este,din pacate problemele nu sunt singulare,ele atrag asupra lor altele,si altele,ca sa nu mai spunem ca se mai vorbeste vag de contributia barbatilor la acest gen de probleme ale femeilor,si anume contraceptia ori avortul,am spus vag pentru ca niciodata nu sunt luati in serios ca adevarati partasi la "problemele femeilor".Ca sa nu mai spunem de nasterea de fii,cat de grea este,este o durere inimaginabila pentru cel care n-a suportat-o.Se spune ca femeia este lasata pentru nasterea de fii,iar barbatul sa lucreze pamantul,astazi femeia naste si fii si lucreaza si pamantul cot la cot cu barbatul,femeia a devenit independenta prin indrazneala ei si puterea de-a-si forma un statut in societate inainte de casatorie,sau dupa...mai concret,de-a deveni independenta dpdv financiar.Se spune ca daca ai plantat un pom,ai facut o casa si un copil,inseamna ca ti-ai facut menirea pe pamant,dar bine-nteles si daca ai avut Marea bucurie de a-L cunoaste pe Dumnezeu...eu am facut toate acestea,nu-mi ramane decat sa am rabdarea si credinta de-a le pastra,atata timp cat ingaduie Bunul Dumnezeu,caci pe drept,fara El totul e nimic.Iertati-ma inca o data caci am inteles gresit si m-am avantat intr-un raspuns neadecvat.Un inceput de saptamana frumos si folositor va doresc tuturor!,si aveti grija de clipa care costa atat de mult.
Reply With Quote