Subiect: Relatii trupesti
View Single Post
Vechi 30.03.2017, 03:09:13
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VHAlexandru Vezi mesajul
Doamne ajuta ! Am asistat intr-o zi la o discutie despre sexualitate care m-a lasat putin in "ambiguitate " :)).
Persoana respectiva spunea ca nu ar fi pacat sa ai relatii trupesti folosind metode contraceptive (medicamente, prezervativ, etc), sau intretinerea lor in perioade in care fertilitatea e scazuta . Eu stiam ca relatia trupeasca exista doar pentru procreere ,si nu pentru descarcare fiziologica .
Care dintre noi greseste ?
Tu stii foarte bine pentru ce exista relatia trupeasca, dar(scuza-ma!) poate ca ti-ar placea sa ramai in ”ambiguitate” fiindca, probabil, ti-ar conveni si tie daca medicamentele, prezervativele si calendarul n-ar fi ”pacatoase”, ca doar de-aia le aduci in discutie, nu-i asa?

Ele nu-s pacatoase in sine, ci gandurile frivole si dorintele fiebinti de care omul patimas nu se fereste zi de zi incat ”duhul lui” il convinge ca medicamentele, prezervativele si calendarul ar fi o ”binecuvantare”. Spun asta fiindca argumente nu pot fi, ci doar ”predispozitii” patimase de a ignora Duhul Sfant.

P.S. Asa-i ca discutia la care ai asistat nu s-a purtat in contradictoriu? Intreb fiindca, se pare, tu nu te-ai bagat, ci doar ai ascultat. Asta lasi sa se inteleaga.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote