Citat:
În prealabil postat de Lancelot
ce va mai place sa cautati chestii si sa le atacati! :))
am scris despre animale pentru a demonstra ca sexul nu este strict legat de procreere, asa cum crede tanarul nostru forumist.
|
Pai pentru cine animalul e exemplu de normalitate...sa faca si restul din ce fac animalele, corect?
Citat:
cazul ratoilor din poveste fiind graitor, unele au ajuns chiar experte in a-si dobandi scurta placere! dar se pare ca din povestioara mea alinb a tras concluzia ca-mi defineste mentalitatea de violator in grup, iar iuliu46 cum ca as considera omul un animal, gata sa se lase prada instinctelor, mai mult chiar, ca eu i-as indemna pe tineri la asa ceva!
|
Pai daca tu l-ai dat ca exemplu de "normalitate"..
Citat:
este o lume idilica ce o zugraviti aici si stiti la fel de bine ca si mine ca se intampla extrem de rar.
|
Pai da, de ce sa avem idealuri, mai bine sa luam exemplu de la animale..
Citat:
eu as spune chiar ca acolo unde pasiunea se raceste incepe cu adevarat dragostea intre soti, starea de complementaritate, cand simti ca fara omul de langa tine ai fi pustiu.
|
De fapt vrei sa spui ca dragostea e un lucru extrem de rar si se confunda cu sexul, nu este obscurata de catre acesta.
Si atunci cand nici interesul comun pentru sex nu mai ramane..ghici ce se intampla?
Acum e foarte la moda sa spui "te iubesc" cand de fapt ceea ce vrei in principal e sa faci sex cu cineva.
In momentul in care vine vorba de casatorie, responsabilitati, greutati, sa faci o echipa care sa traga in aceeasi directie - hopa surpriza, nu mai merge treaba si habar n-avem de ce.
Citat:
exista iubiri si iubiri, unele ard repede altele sunt definitive, daca avem norocul s-o intalnim numai pe prima nu trebuie s-o scapam dle Cristian, trebuie s-o apucam bine si s-o pastram cat putem de mult.
|
Iubirea nu e loterie. Nu se gaseste in drum, nu se ia si nici nu se retine cu forta.
Iubirea se invata, iubirea se educa, iubirea se construieste, se insuseste, cu efort, cu sacrificii, etc.
Intr-o zi, ai sa te prinzi si tu..