Subiect: Relatii trupesti
View Single Post
Vechi 30.03.2017, 17:17:47
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
Cred ca ai avut o mama sufocant de protectoare ,lucru care te-a lasat necopt chiar si la varsta ta.Nu mai plange ca o scolarita care si-a rupt unghia.Am crezut ca esti barbat.

Nu inteleg ce fel de gandire poti sa ai ,asteptand aprobare in lucruri evident gresite pe care le afirmi.Vii pe forum si ne spui cum Biserica e rea si tu esti bun si astepti sa te mangaiem pe crestet si sa-ti dam bombonele?Trezeste-te.
bati campii, esti dusmanos pentru ca asa esti tu, asta e o constatare. si, desi stiam asta dinainte am constatat-o si din felul in care ai abordat acest topic, ai preferat sa te iei de mine in loc sa raspunzi baiatului:

Citat:
În prealabil postat de VHAlexandru Vezi mesajul
Doamne ajuta ! Am asistat intr-o zi la o discutie despre sexualitate care m-a lasat putin in "ambiguitate " :)).
Persoana respectiva spunea ca nu ar fi pacat sa ai relatii trupesti folosind metode contraceptive (medicamente, prezervativ, etc), sau intretinerea lor in perioade in care fertilitatea e scazuta . Eu stiam ca relatia trupeasca exista doar pentru procreere ,si nu pentru descarcare fiziologica .
Care dintre noi greseste ?
eu asta am facut, bine sau rau i-am raspuns, am incercat sa-l ajut. cand un tanar isi pune astfel de intrebare inseamna ca exista carente in educatia lui, importante. e foarte posibil s-o ia pe un drum gresit, spuneti-i sa astepte, sa stea curat pana-si va cunoaste femeia sortita, sa se cunune cu ea si sa traiasca fericiti pana la adanci batranete! spuneti-i asa si exista multe sanse sa ajunga altceva. dar poate reuseste sa inteleaga ca ceea ce este natural este normal si atunci va putea, candva, s-o ia si pe calea voastra.

ps.si nu face pe ala durul cu mine ca pierzi la scor, din orice punct de vedere, si fizic si intelectual. te invat fizica si te bat fizic, de exemplu, sau te invat istorie si te bat de-ti rasuna istoria in cap! verstehen, dusmanosule?
Reply With Quote