Subiect: Relatii trupesti
View Single Post
Vechi 31.03.2017, 01:44:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
eu asta am facut, bine sau rau i-am raspuns, am incercat sa-l ajut. cand un tanar isi pune astfel de intrebare inseamna ca exista carente in educatia lui, importante. e foarte posibil s-o ia pe un drum gresit, spuneti-i sa astepte, sa stea curat pana-si va cunoaste femeia sortita, sa se cunune cu ea si sa traiasca fericiti pana la adanci batranete! spuneti-i asa si exista multe sanse sa ajunga altceva.
Altceva ce? Daca e altceva decat ce recomanzi tu, adica curvasarie in toate regula, atunci e bine, sa ajunga "altceva".

Citat:
dar poate reuseste sa inteleaga ca ceea ce este natural este normal si atunci va putea, candva, s-o ia si pe calea voastra.
Se pare ca notiunea de "moral" iti este straina, preferi sa jonglezi cu ambiguitati ca "natural" si "normal".

Nici macar n-ai capacitatea de a argumenta ceea ce e "natural" in ceea ce priveste conceptul de moral, lucrurile se complica exponential.

Singurul tau argument, saracutz si slabut, paralela ta cu lumea animala, a esuat jalnic, dar numai tu nu te-ai prins inca, nici cu apropourile, nici cu argumentarile directe, nici cu ironiile..

Citat:
ps.si nu face pe ala durul cu mine ca pierzi la scor, din orice punct de vedere, si fizic si intelectual. te invat fizica si te bat fizic, de exemplu, sau te invat istorie si te bat de-ti rasuna istoria in cap! verstehen, dusmanosule?
Ai o impresie despre tine mult mai buna decat este cazul.

Last edited by AlinB; 31.03.2017 at 01:49:16.
Reply With Quote