Doamne, ajută-mă să le pot spune celor puternici adevărul în față. Să nu mint doar pentru a câștiga aplauzele celor slabi. Dacă-mi dai binecuvântări, nu-mi lua fericirea. Dacă-mi dai putere, nu-mi lua rațiunea. Dacă-mi dai succes, nu mă lipsi de umilință. Iar dacă-mi dai umilință, nu-mi lua demnitatea. Ajută-mă ca întotdeauna să văd și reversul medaliei. Nu mă lăsa să-i învinovățesc pe ceilalți pentru că nu gândesc ca mine. Învață-mă să iubesc oamenii ca pe mine însumi. Învață-mă să mă judec ca pe restul. Nu mă lăsa să alunec în orgoliu și nici în disperare sau eșec. Mai bine amintește-mi că eșecul este experiența care precede triumful. Învață-mă ca în ciuda suferinței să merg înainte. Învață-mă ca în ciuda decepțiilor să nu-mi pierd încrederea. Învață-mă că A IERTA este cel mai important lucru pentru cel puternic și că răzbunarea este semnalul primitiv al celui slab. Dacă îmi iei binecuvântările, lasă-mi speranța. Dacă îmi iei succesul, lasă-mi puterea de a trece peste eșec. Dacă eu aș greși cuiva, dă-mi curaj să-mi cer iertare. Dacă cineva mi-ar greși mie, dă-mi curaj să-l iert. Doamne, dacă eu uit de Tine, Tu să nu uiți de mine!