View Single Post
Vechi 04.04.2017, 16:54:06
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
La Fatima nu a fost ceva real, a fost o halucinatie colectiva, sa cum am discutat ca fac ingerii cazuti. Cei de acolo au vazut cum Soarele se misca pe cer, dar observatoarele astronomice au spus ca nimic nu s-a observat in mod real.
Și credința ortodoxă spune că pâinea și vinul se schimbă în mod real în Trupul și Sângele lui Hristos, și orice observație sau experiment științific va arăta că nu e nimic real. Așa că argumentul tău e egal cu zero.

Citat:
Iar caldura e una din minunile pe care le fac ingerii cazuti.
După logica ta, înseamnă că și aprinderea lumânării Patriarhului poate la fel de bine să fie o minune de la diavol, pentru că pentru combustie e nevoie doar de căldură.

Citat:
Nu e nicio prostie, e doar lipsa ta de cunostinte. Cea mai frecevnta minune facuta in religiile pagane este vindecarea.
Eu n-am spus că e o prostie, ci o blasfemie să numești minunea pe care a făcut-o cel mai des Isus Hristos drept "păgână".
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote