View Single Post
Vechi 04.04.2017, 16:58:33
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul

De venii vorba, e ceva suspect la mijloc cu privire la aparitiile mariene, de vroiam sa intreb(stii Mihai ca nu o fac din rea-vointa).
Pe langa faptul ca 85% din ele au urmat unei "explozii" post-1850. 10% din restul sunt pe la 1600, si doar cateva sunt inainte de asta.

Adauga faptul ca au aparut si pe la copti, si mai nou, intr-o biserica siriano-orientala din Suedia, si in general toate miscarile dubioase rupte din BC sunt precedate de una, si e ceva tare ciudat la mijloc.
Nu e nimic ciudat, pentru că nu toate pretinsele apariții sunt validate de Biserică.

Acelea pe care Biserica,care este depozitarul adevărului, le numește vrednice de crezare, sunt vrednice de crezare.

În ce privește frecvența într-o anumită perioadă istorică, aceasta e la latitudinea lui Dumnezeu, care comunică cu poporul Său după cum găsește de cuvință. Eu n-am auzit ca să fie o dogmă în creștinism că minunile trebuie să urmeze anumite tipare și reguli. Abia atunci n-ar mai fi minuni.....
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote