12.03.2008, 15:17:17
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 18.02.2008
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de anita
Citat:
În prealabil postat de monica73
spunea cineva ca femeile romance sunt prea pretentioase,rasfatate,...eu cred ca femei mai necajite si mai oropsite ca la noi nu exista niciunde in lume,poate doar in Afganistan,pe timpul talibanilor.pai 80%din barbatii romani sunt alcoolici ,iar violenta domestica ne claseaza printre primele locuri in europa.ar vrea barbatii sa ne ia si aceasta bucurie ,o zi pe an in care sa fim si noi rasfatate,ca in rest nu stim decat sa ne sacrificam penru familie.in afara de aceasta ,parintele de la biserica unde merg eu,spunea ca femeile sunt cele care infrumusteaza biserica,daca n-ar fi ele biserica ar fi goala,barbatii nu prea dau pe la biserica .
|
draga Monica ,
Unde merg eu la biserica ,barbatii sunt aproape la fel de numerosi ca si femeile.
Si cine ti-a spus ca 80 % din romani sunt alcoolici?
Eu stau la bloc si avem un singur vecin f.betiv ,restul sunt normali ,si asta la 15 apartamente , iar in blocul unde am locuit inainte era intr-adevar un vecin care bea zdravan ,dar unul din 24 apartamente.
Daca ar fi asa ,strazile ar fi pline de barbati care se clatina de bautura ,ori eu vad f.putini.
|
daca esti alcoolic,nu trebuie neaparat sa te clatini pe strada,e deajuns sa bei in fiecare zi cand vii de la serviciu,2l de vin si 2beri si pe urma sa -ti iei familia la omor,eu stiu f.multe femei in aceasta situatie.
|