View Single Post
Vechi 19.04.2017, 11:22:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Din punctul meu de vedere prefer sa vad binele si pozitivul intr-un om.
Nu fac lobby pentru Becali, insa nu pot sa acopar lucrurile lui bune cu relele facute de el. In cazul asta chiar afirm ca cineva de Sus cu o balanta dreapta trebuie sa le judece.
Mantuirea nu i-o judeca nimeni dar punctual, unele fapte, daca ai cat de cat un bagaj moral nu e greu.
De altfel si tu ai recunoscut ca a furat, n-a fost atat de greu, nu?

Ca incerci sa minimizezi acest aspect moral, gasind justificari penibile gen "mai b ine ca a furat el decat altii" rusine tie.

Citat:
Stii de ce in ochii mei Becali are un plus? Pentru ca a construit multe biserici. Iar bisericile sunt un lucru imens, pentru ca acolo se mantuiesc suflete, sunt ceva de o valoare inestimabila.
Hai sa fim serios, biserici s-au construit si au sa se construiasca si inainte si dupa Becali.
Si daca Becali n-ar fi existat sau ar fi fost un oier cuminte si nefuracios, tot aia era.
Sau poate chiar mai bine.

Banutul oierul e mai de apreciat decat punga de galbeni a hotului care dupa ce fura (si nu da inapoi ce a luat) crede ca il poate mitui pe Dumnezeu dand 1% din ce a furat.

Citat:
Nici eu nu il suport prea tare pe Becali pentru stilul sau personal absolut aberant si in afara echilibrului bisericesc. Insa asta este intre el si Dumnezeu.
Hai sa nu fim ipocriti ca la cat lobby ai facut pentru el, m-as mira sa nu-i saruti mana daca il vezi.