View Single Post
Vechi 19.04.2017, 12:04:38
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai ce fanatisme ? Da-mi un exemplu.
Nu-s vreun guru si nici nu-s prea destept. Fac si eu glume mai bune sau mai proaste ori de cate ori am ocazia. Dar tu ai luat-o rau pe aratura pentru ca nu intelegi nici macar bazele religiei crestine.
Crestinul trebuie sa fie om adevarat nu leguma care azi sa creada una, maine sa renunte de frica sa nu-i ia careva gatul. Crestinul are numai de castigat, abia atunci cand renunta sa mai creada a pierdut totul. Viata asta de acum e doar pregatirea pentru viata adevarata. Ce rost ar avea sa renunti si sa mai traiesti 20-30 de ani sa spunem, cand dincolo poti trai o vesnicie ? Nici macar daca ai avea o mentalitate de contabil nu ai putea sustine asta.
uite ca eu nu cred ca punctul tau de vedere este unul crestinesc. este exact ce a spus antonia cu copilul ala, asa s-ar explica perfect afirmatia ei cum ca "fac altul". eu cred ca viata este darul lui Dumnezeu pentru omenire! marele Lui dar! si nu avem dreptul sa ne batem joc, trebuie sa traim frumos, curat, sa facem tot ce putem pentru parintii si pentru copiii nostri, sa nu-i abandonam niciodata. unii dintre noi au avut fericirea sa-L cunoasca pe Hristos, altii incearca, unii il resping. eu vad crestinismul doar prin iubire. nu am fopst si nu sunt un bun crestin, nu am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata capabil de iubire neconditionata, decat pentru cei de langa mine, pentru nevasta mea, pentru copilul meu, pentru fratele meu, dar nu la asta s-a referit Hristos, nu asta cere el de la noi. tu poate esti capabil, poate ii iubesti pe oameni asa cum iti cere El.
Moartea nu este ceva placut Domnului, Hristos este viata, El invinge Moartea. Tu spui ca prin moarte (prin sacrificiul suprem, in numele unui principiu, in numele credintei) se ajunge la viata vesnica. ei bine, eu cred ca este necrestinesc ceea ce spui. si toti fanaticii lumii cred asta, ca vor muri si vor ajunge la viata vesnica, fiecare langa zeul lui.
Reply With Quote