Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ce ai sa-mi reprosezi mai exact?
Eu ti-am reprosat lipsa de argumente, in loc sa oferi argumente, continui cu acelasi gen de circ: "eu zic asa, deci asa trebuie sa fie" si "e pararea mea, am dreptul la ea, chiar daca e gaunoasa".
Eu doar ti-am subliniat incoerenta, ti-am oferit si contra-argumente dar continui pe tonul de smecher si culmea ai tupeul sa-mi reprosezi mie "ce fac eu".
Da, ce fac eu se numeste "a argumenta" si nu, nu oricine poate argumenta intr-o discutie, tu se pare ca in nici un caz.
|
Ba nu, se numeste trolling si nu are nici o legatura cu argumentarea. Altfel, fiecare dintre noi spune "eu zic asa, deci asa trebuie sa fie" si "e pararea mea, am dreptul la ea, chiar daca e gaunoasa".
Eu spun ca participarea noastra in CMB-ul ala e ca apa de ploaie, tu imi arati ca au scris aia in declaratie ca aia nu e o suprabiserica. De parca despre asta discutam. E ca si cum ti-as spune ca degeaba te duci sa votezi oameni pentru Parlamentul European si tu imi arati ce scrie in programul PE. E un organism inutil, orice ar scrie acolo.
Eu arat ca sunt persoane echilibrate care sunt implicate in dialog dar ca au existat si altfel de persoane, tu ma intrebi cine-i ala care o luase pe aratura. Pai intreaba pe aia pe care-i cunosti cine e ala.
Eu spun ca pe viitor nu ar mai trebui sa existe sinoade cum a fost asta din Creta, tu o intorci ca la Ploiesti si imi spui ca as fi zis ca nu ar trebui sa mai existe sinoade. :)
E o cearta doar de dragul de a te certa. Cunosc stilul si nu are rost sa facem asta intr-una ca nu ajungem nicaieri.