View Single Post
Vechi 22.04.2017, 00:43:53
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Ovidiu, aia din Radeni sint din Biserica?! Ei vor sa o rupa!!
Nu mai fi asa otarit pe mine sau pe oricine nu aproba anumite...aaa..deviatiuni pietisto-magice.

E clar ca e un centru securist/ocult de putere care a pus, ca sa pluseze, si porcaria cu N.D. pe piata, ca sa aiba o alternativa la A. B.
Au ajuns crestinii sa se certe pe simpatia fata de samani. Au uitat complet intrebarea retorica alui Pavel: "au S-a impartit Hristos?".
Exista trei cai/forte inamice majore, actualmente, la adresa credintei curate din BOR: primo, ocultistii pseudo-ortodocsi, pietistii cu AB si ND in gura si inima; secundo, ciudatii de schismatici nepo, care sint, cea mai mare parte, chipurile adversi primului grup; tertio, vechii dusmani: ateii militanti/secularistii neomarxisti.
Cel putin trei tabere manifestate public si cu mare putere de propaganda (ceea ce implica puternice resurse financiare) lupta impotriva credintei curate din vremurile linsitite pentru Biserica, si noi ne dam in cap pe un forum pentru..nimic!
Nu am facut niciodata un secret din antipatia mea fata de neosamanismul crestin pietist sau in general fata de monahismul contemporan, care e divizat intre filetism, pietism si spirit schismatic zelotist.
Intreaba-l pe Catalin, ca omul a practicat paranormalul, a spus-o public. O spun sincer, si eu nu am fost un fan al lui, si nici el al meu: il admir pentru curaj, si mai ales pentru indurarea ce i-a dat-o Dumnezeu. Eu nu as/voi avea "curaj" vreodata pentru asa ceva, nici mort, mai degraba merg in Siria. Poate ca sint un soarec de biblioteca ce tine enorm la sine insusi, si nu poate crede/urma cu adevarat in mai nimic fabricat de altii.
Exista lucururi mult mai ingrozitoare decit o tilharie, un razboi, sau o boala, oricit de groaznice ar fi cele enumerate. Acele lucruri ingrozitoare nu au ce cauta in Biserica! Si asta o spun ca o extrapolare a propriului instinct de supravietuire. Nu poti iubi aproapele "ca pe tine insuti", daca nu te iubesti pe tine, nu?