View Single Post
Vechi 22.04.2017, 22:51:33
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Iuliu, asta e reactie feminina, sa te lasi coplesit de estetic. Da, vorbesc porcos, alambicat si otarit anti-monahal. Lasa impresia estetica! Priveste faptele! Nepo lovesc in Biserica, mai ales in vremuri ca acestea, iar eu nu fac asa porcarii. Recunosc, sint si eu subiectiv: imi convine mult mai mult o Biserica condusa de ierarhi nitel mai politizanti si de preoti de mir mai intelectualisti, decit o adunatura de monahi si monahii certati cu disciplina, preoti caterisiti si mireni spalati pe creier de propria evlavie. Linga oameni care relativizeaza dogmele ma sint mai in siguranta.
Ba nu-i feminina. Nu e normal sa vorbesti aici ca pe scara blocului, nu are nici o legatura cu faptul ca suntem barbati. Cand iesim din pestera, vorbim civilizat.
Cat despre fapte, tu spui ca pentru ca unii monahi au facut nu stiu ce, atunci toti monahii sunt rai. Pai pe aceeasi logica am putea spune ca toti crestinii sunt rai, toti paganii sunt rai si toti pe care-i cheama Adrian vorbesc porcos.
Faptele sunt astea. Marea majoritate a monahilor din Athos, nu e de acord cu actiunea astora. Si punct. Restul, ca tu preferi relativismul dogmatic samd...sigur ca il preferi. Ca daca nu te poti tine tu de invatatura crestina, atunci ai prefera sa nu se tina nimeni ca sa poti dormi linistit. :)
Reply With Quote