View Single Post
Vechi 24.04.2017, 23:26:04
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nici asta nu spune, de fapt ce spui acum e exact ce am scris in primul mesaj, folosind alte cuvinte. Ceva asemanator spunea si Sfantul Paisie Aghioritul, despre indieni, ca au o mare ravna pentru credinta lor, desi e gresita. Ii lauda pentru asta, doar pentru asta, nu ca ar fi buna credinta lor si s-ar induhovnici rugandu-se la Shiva.
Nu intelegi sau te faci ca nu intelegi, de asta a dat ca exemplu un mahomedan, spunand cat de important este pentru noi sa-l respectam in sinceritatea si devotamentul fata de dumnezeul lui. Altfel ce rost ar fi avut? A fost o invatatura, vom merge individual la judecata. Nu a spus ca islamul e bun. Tu crezi ca doar fiind ortodox gata, ai ceva pile, eu nu cred asta, n-avem taticu nicio pila.

Ps.eu sunt inalt, am probleme mari in zona lombara, mi-e greu sa stau mult timp in picioare nemiscat, deseori imi sustin mijlocul cu mainile la spate, am avut surpriza ca o femeie sa-mi dea peste maini :), peste ceva timp am dus iar mainile la spate si iar mi-a tras una. :)
Reply With Quote