View Single Post
Vechi 25.04.2017, 15:00:04
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
Nu intelegi sau te faci ca nu intelegi, de asta a dat ca exemplu un mahomedan, spunand cat de important este pentru noi sa-l respectam in sinceritatea si devotamentul fata de dumnezeul lui. Altfel ce rost ar fi avut? A fost o invatatura, vom merge individual la judecata. Nu a spus ca islamul e bun. Tu crezi ca doar fiind ortodox gata, ai ceva pile, eu nu cred asta, n-avem taticu nicio pila.

Ps.eu sunt inalt, am probleme mari in zona lombara, mi-e greu sa stau mult timp in picioare nemiscat, deseori imi sustin mijlocul cu mainile la spate, am avut surpriza ca o femeie sa-mi dea peste maini :), peste ceva timp am dus iar mainile la spate si iar mi-a tras una. :)
Eu am stiut de la inceput ce vrei sa spui, dar nu asta spune IPS Bartolomeu, spune ca noi respectam pe toti oamenii indiferent de credinta. Am citit tot interviul, intr-un loc ii aminteste si pe atei, acum nu putem spune ca e bine ca ateul sa staruie in credinta lui, ca se apropie de Dumnezeu. Ortodoxia ii respecta pe toti, nu a gandit razboaie religioase impotriva paganilor sau inchizitia impotriva ereticilor.
Reply With Quote