ai scris asta:
Citat:
În prealabil postat de antoniap
Canoanele sunt lepădate, credința batjocorită, iar tu zici că nu este vădit neadevărul și că trebuie așteptat un sinod? Fățarnicule!
|
presupun ca te-ai adresat unui reprezentant al echipei de soc, insa asta nu inseamna ca ai dreptate, din pacate pentru tine nu ai niciodata pentru ca esti fanatica. iti repet, NICIODATA nu vei accepta un punct de vedere care e contrar tampeniilor eretice pe care le sustii din cauza fanatismului tau, in ziua in care o vei face esti salvata. de fanatism pentru ca de smoala va fi greu, vezi ce zice antim ivireanul, ai sanse mici.
ai postat apoi minciuna pe care ti-am demontat-o instantaneu, poti face afirmatii patetice in continuare, dar daca postezi ceva de genul ala fii sigura ca e adevarat pentru ca o sa controlez sursele. daca te vei intreba iarasi de ce ma bag, o fac pentru ca altii te iau in serios din punct de vedere dogmatic, dar eu te inteleg perfect din punct de vedere uman asa ca stiu ca dogmatic nu ai cum sa ai dreptate si e nevoie sa iti arat exact unde minti.
o-ntorci ca si cum ai putea inota prin smoala:
Citat:
În prealabil postat de antoniap
Daca un sinod a condamnat deja fapte care s-au intamplat ulterior, e corect sa se astepte un alt sinod sa le mai condamne inca o data? Exista anateme rostite deja pentru diverse tipuri de erezii care astazi iau amploare.
|
acolo e vorba despre un posibil episcop care promoveaza in biserica erezii DEJA condamnate sinodal. asta inseamna eres, eresuri. normal ca daca ne intalnim cu un astfel de eretic trebuie sa-l luam de barba si sa-l dam afara din biserica, asta spune canonul respectiv.
ps.n-ai raspuns la treaba cu mahomed, avea nevoie de o religie noua ca sa aiba mai multe neveste?