View Single Post
Vechi 28.04.2017, 05:55:34
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Vad ca nu mai posteaza nimeni. :) V-ati speriat de avatarul meu "pureblood sith"? :)))))

Revenind la lucruri serioase, cit nu ii suport eu pe unii clerici greci, dar pentru Inaltul Ieroteu am un adinc respect si o mare admiratie. Omul vine pe 30 Aprilie sa tina o conferinta la Iasi si sa slujeasca cu Inaltul Teofan, doar-doar va reusi sa intoarca spre dragostea de Biserica pe membrii si victimele, pardon, simpatizantii liniei zelotiste oarbe a gruparii Savva-Chirila-Antim-Saccsiv-Buza-Staicu.
Axios Inaltilor ierarhi, grec si roman, deopotriva! Intru multi ani sa ne traiti, inalt preasfintiti stapini!
Fugi de aci! Ecumenistii încep sa fie disperat›i ca adevărul iese la iveala. Si caută un plus de credibilitate! Nu exista nicio grupare zelotista, ci exista din ce în ce mai mult›i care încep sa deschidă ochii! Dacă nu ar fi atat de disperati, nu ar recurge la masuri atât de dure împotriva celor care nu mai pomenesc ierarhii. Nu mai pomenesc? S˜i ce dacă? Nici PS Longhin nu il pomenes™te pe Patriarhul Moscovei s™i nimeni l nu-i face nimic!

Dacă eram în locul lui Hierotheos Vlachos, la fel făceam s™i eu.... Îmi cream faima de antiecumenist, nu semnam documentele de la Creta, apoi veneam sa împrumut nitel prestigiu s™i celor care au semnat aceste documente! Blana sa-mi fie alba, restul nu mai contează! Sa nu fie!

Last edited by antoniap; 28.04.2017 at 06:51:24.
Reply With Quote