View Single Post
Vechi 13.03.2008, 20:05:51
litanul litanul is offline
Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
mai litanule, sa nu osandeshti mai ce a curatzit Dumnezeu ci sa te inchini shi sa mananci, ca sfintzii, asta sunt, acea masa pe care o pregateshte Hristos, shi a aratat-o sf Ap Petru, coborand de la cer, o masa plina cu toate lighioanele pamantului, iar sf Petru nu a vrut sa manance fiindca erau spurcate iar Domnul l-a Mustrat spunand:
"Ceea ce a curatzat Dumnezeu nu e spurcat" iar sfintzii sunt ceea ce a Curatzit Dumnezeu.... deci dumneata incearca de nu mai da apa la moara la minciuni, ca Hristos nu e singur, ci este vorba de tot trupul Sau shi toate madularele bisericii Sale, care s-au pregatit shi curatzit shi shi-au luat undelemn in candelele lor shi lumineaza la toata casa lor, deci nu ne invatza pe noi sa fim ca cele cinci fecioare neintzelepte... care shi-au lepadat fie undelemnul, fie sfintzii fie alte lucruri de la casele lor... :hmmm:??????:|
O interpretare tipica celor care nu au argumente si talmacesc Sfanta Scriptura dupa bunul lor plac. In Faptele Apostolilor cap. 10, unde este descrisa vedenia sfantului Petru, este vorba despre oamenii care nu faceau parte din poporul iudeu. Nu este nevoie de nici o talmacire a vedeniei pentru ca insusi apostolul Petru o explica destul de limpede. "Stiti, le-a zis el, ca nu este ingaduit de Lege nici unui iudeu sa se insoteasca impreuna cu unul din alt neam, sau sa vina la el; DAR DUMNEZEU MI-A ARATAT SA NU NUMESC PE NICI UN OM SPURCAT SAU NECURAT" (Faptele apostolilor cap 10:28). E bine sa fie citit tot capitolul.
A spus cineva ca sfintii nu ar fi curati? Am vrut sa arat ca nu este necesara inchinarea la sfinti. Biblia este plina de exemple in care insasi sfintii ne invata sa nu ne inchinam lor. Un exemplu este chiar in capitolul mai sus discutat (Faptele apostolilor cap.10) "Scoala-te, si eu sunt om" spune apostolul Petru in vers. 26. Sfintii si chiar ingerii ne invata ca toata slava si inchinarea sunt ale lui Dumnezeu. Daca tot vrem sa-i cinstim pe sfinti, atunci sa o facem urmandu-le invataturile.
Reply With Quote