Subiect: clarviziunea
View Single Post
Vechi 14.03.2008, 11:55:47
anablandiana anablandiana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Implicit

nu stiu ce pareri aveti voi dar eu tind sa cred ca acestea sunt niste descoperiri pe care d-zeu le arata unor oameni pt "intarirea sufletului" (daca pot sa spun asa) de exemplu:
mergand la biserica un crestin m-a "tras" deoparte sa-mi spuna ceva legat de fica mea, respectiv "va pierde prima sarcina". vestea a cazut peste mine ca un trasnet m-am infricosat la cele spuse....si ce aveam sa fac decat sa ma rog, plangeam ca nu puteam sa-i spun ei pt ca ea se ruga cu incredere lui d-zeu sa-i deie un copil (medicii nu ii dadea nici o speranta). la cateva luni bucurie mare urma sa fiu bunica dar totul s-a spulberat la o luna cand fiica mea a pirdut sarcina....atunci mi-am dat seama ca asa este voia lui d-zeu si ca aceea persoana a avut chiar o clarviziune, asta pt ca diavolul stie doar trecutul si prezentul iar numai d-zeu este cel care stie viitorul
dar in momentul de fata suntem fericiti pt ca la numai 4 luni de la pierderea sarcinii d-zeu ne-a daruit un nepotel mare frumos si sanatos
astept comentariile voastre cu privire la intamplarea mea sau poate ca v-i s-a intamplat si voua ceva asemanator :rolleyes:
Reply With Quote