View Single Post
Vechi 23.05.2017, 13:51:07
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ai dat un raspuns penal de ghiortan mioritic care de foamea propriei goliciuni sare la gatul oricarui om pe motiv ca poarta haina preoteasca/monahala.
nu, am dat un raspuns exact pe masura pseudoargumentului. nici macar nu mi-am spus parerea, a fost un raspuns in oglinda, tocmai pentru ca punctul lui de vedere este unul fundamentalist.

Citat:
Normal era sa astepti sa se pronunte instanta si pe urma sa dai cu bata, nu fa pe desteptul acolo unde nu esti nici pe departe.

Si hai sa fim seriosi, ca nu e cazul de arest la domiciliu, de altfel instanta s-a pronuntat deja si uite ca nu ti-au facut pe plac.
tu faci pe desteptul, eu nu mi-am spus parerea, dupa cum am scris si mai sus. mie unuia mi-ar displace sa vad un arhiepiscop in arest, dar ar gresi, pentru ca nu trebuie facute compromisuri.

Citat:
Promiti ca atunci cand va fi achitat ai sa si lingi unde ai scuipat
bati campii pentru ca n-am scuipat nimic. din pacate spectacolul dat de IPS insusi e de genul, vezi preotimea care il duce si-l aduce la procuratura, vezi diavolul din gura preasfintiei sale, etc.

Citat:
Vrei nu vrei e doar pe hartie, in definitiv, dorinta majoritatii trebuie sa primeze, nu?
Si majoritatea ghici, ce. Nu este "laica".

Nici imbisericita, dar nici atat de "laica" cat ar vrea astia ca tine
stiu mult mai bine decat tine cum este majoritatea. astia ca tine stii ce fac? stau cu hartia igienica in buzunar si-si trag repede pantalonii.

Citat:
Alte fantezii jurnalistice?
ai vrea tu...
Reply With Quote