View Single Post
Vechi 16.10.2006, 16:52:32
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

euftalea draga, nu am zis despre tine ca nu e bine sa te ocupi, cu atat mai mult cu cat ai vazut cazuri de acest fel, si eu am vazut, dar trebuie sa te gandesti la faptul ca sunt multe boli de felul acesta, si e greu de ajutat astfel de bolnavi, dar e foarte frumos ca incerci sa te ocupi de ei... si trebuie avut mare grija, ne sfatuia un medic neurolog pe OTV, ca sunt unii carora bolile li se datoreaza foarte multor factori care se trateaza diferit pe categorii de cazuri, dar si la nivelul nostru se pot aplica metode simple ce urmaresc o ameliorare... dar trebuie avut grija in cazul lor mai mult de persoana noastra, ca orice apropiere de ei ne poate speria, deprima, dezgusta, sau chiar primi bataie, deci trebuie sa te inarmezi cu acceptarea situatzie lor, oricum ei sunt mult mai inofensivi ca multzi altzii, asta in general, dar sunt si cazuri mai grele...

-acuma itzi zic ce cred eu, ca trebuie evitate medicamentele de orice fel in cazul lor precum si tratamentul prin shocuri electrice... si pastrate doar medicamentele obligatorii acordate de catre neurolog... in rest lasatzi sa umple strazile orashelor ori satelor...
Reply With Quote