View Single Post
Vechi 15.03.2008, 12:54:03
misela misela is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.03.2008
Implicit

roseliana...experiente din acestea eu am tot auzit si am si experimentat,ajutand o persoana ca tatal tau,pt ca eu am capacitati de medium.Ceea ce biserica nu-ti poate spune,este ca si tatal tau are o asemenea putere,mai mult sau mai putin dezvoltata,iar mama ta,avand vise primite de la entitati,ar avea si dansa o calitate,dar nu asa de dezvoltata.Voi va confruntati cu o entitate usuratica(adica un spirit,care ii place mai mult sa se amuze de unele pers.care cred ceea ce le spune el;cazul cu mama ta).Dandu-i-se atentie,el si-a extins jocul mai departe la tatal tau, aratandu-i-se si lui in viziuni (daca observi,a actionat la inceput la fel in cazul mamei tale,prin viziuni,lucide sau in transa,adica in somn).Vazand apoi ca tatal tau nu ii da crezare,a gasit in el energia necesara pt a-l manipula.Brusc,entitatea aceea vazand ca ii poate sorbi din energie,a mai chemat cateva spirite sa-l ajute si printre care puteau fi si demonic.Asta pt ca i-a "furat" si din energia mamei tale,cu toate ca dansa nu era constienta,aducand-o impotriva tatalui tau.Asa,a putut sa-i spuna tatalui tau sa se spanzure.Cu toata ca dupa ce a dat cu tamanie prin casa,s-a mai linistit,a fost si puterea gandului lui maret,pe langa acel fum Divin si purificator.Spiritele acelea,dupa cum povestesti mai departe,nu l-au parasit si este posibil ca acea entitate jucausa,la inceput,sa fi patruns in dansul (explicatia la faptul ca i se pare ceva batjocoritor cand priveste o icoana)...la aceasta ultima fraza pe mine m-a lasat putin rspiratia semn ca as putea avea dreptate.Cel mai bine este sa vorbesti cu un preot clarvazator sau cu "darul vederii" cum spun ceilalti membrii.Va poate ajuta mult,iar daca ai incredere...cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un medium si el sa poate lua contact cu acele sau acea entitate sa o conduca in cealalta granita a lumii fizice,adica tinutul lui...al sufletelor(dar sa nu apelezi la sarlatanii/le de tiganci sau vrajitori de magie neagra pt ca aceia sunt condusi de ghidul lor rau ,decat de ghidul Divinitatii sau ingerasul pazitor,cum mai este denumit).Dar pt. inceput vorbeste cu un preot clarvazator pt ca rugaciunea nu este intotdeauna benefica in acest atac.Un clarvazator trebuie sa intervina.Sper ca te-am putut lamuri cu acest "incident" si sper ca Bunul D-zeu sa va ajute.
Reply With Quote