Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
Iti raspund daca imi raspunzi si tu mie la o alta intrebare.Cand un om e in dificultate pe Internet, hartuit, si vezi mai multi ca il sustin ii iei apararea sau nu? E nevoie, sau nu ii bagi in seama.Ma rog intrebarea e si ptr restul?
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=17734&page=17
Mesajul 164, in care o sustineam pe Lizzie Velasquez.Aici nimeni nu s-a alaturat, dar ma asteptam sa vad ceva nume cu iz romanesc,acolo pe Youtube, dupa data de 24 ianuarie dar nu am vazut.Poate mi-a scapat ,ati fost sau nu careva sa o sustineti?
Cred ca e greu pana apar vreo trei,in viata reala ma refer, ca apoi isi fac curaj si restul.Deci aia primi trei cred ca sunt de baza ca sa apara si altii.
Haide-ti ca va dau instant cerere de prietenie, daca ati facut-o.
|
Tu poti sa gandesti "out of the box" sau e musai sa vezi tipare peste tot?
Eu nu inteleg, ce e de "sustinut" la persoana respectiva?
O persoana decenta, nu se leaga de ea, dar se leaga de aia care s-ar lega de ea?
Pai explica-mi si mie, cu ce "sustinere" ii faci pe aia sa-si schimbe gandirea?
Si hai sa zicem ca dintr-un milion schimbi 999990.
Atat timp cat opinia celor 10 ramasi ajunge la ea si ia o ia in considerare, se va simti la fel de mizerabil.
Uit de ex. la tov. Florin.
El cred ca e destept, si oricat ar incerca sa-i spuna altii ca nici macar nu e coerent sau consistent, nu-i pasa decat un singur lucru: sa-si improaste "desteptaciunea" pe cat mai multe subiecte de discutie, vreo 2 in mod special unde si-a facut coltisorul lui.
Si e un om fericit. Aparent.