View Single Post
Vechi 15.06.2017, 00:33:11
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Rosii ? Sau suc de rosii ?

Intreb, fiindca cele mai multe feluri de pizza pe care le stiu sunt fara pomodoro.

Imi amintesc ca eram, intr-o zi, intr-o pizzerie din Roma. Obisnuit cu practica din Romania, mi-am tras un strat gros de ketchup peste pizza comandata. Asta, dupa ce l-am contrariat, cerand ketch-up, eu fiind contrariat la randul meu ca borcanul cu ketch-up nu e pe masa din principiu, cum stiam eu ca se cuvine. Pizzarul nu mi-a zis nimic, dar s-a uitat la mine ca si cand scuipasem pe produsul artei lui. Atunci, i-am aruncat si eu o privire care vroia sa spuna: "Mascalzone!". Cred ca a citit-o corect, fiindca mi-a adus restul la centima.
Nu inteleg de ce ati folosit ketchup ,nu avea deja sos de rosii?
In Romania se manca cu ketchup,ca nu-mi amintesc?

Evident,daca se mananca de la fast food unde mancarea nu are enzime,vitamine si este prea procesata si conservata ca sa mai aibe gust ,normal ca ii trebuie adaosuri gen sos ketchup ba unii mancau si cu maioneza -tot din acelasi motiv!
Americanii mananca pizza(si cam orice) cu sos ranch-pt cine nu stie,este un sos din lapte batut sau smantana ,cu usturoi si mirodenii-foarte gras!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote