Subiect: Scurt pe doi
View Single Post
Vechi 15.06.2017, 12:58:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Mascarada politică (3)

Demisiile miniștrilor au ajuns joi la Secretariatul General al Guvernului și urmează să fie trimise la cabinetul premierului Sorin Grindeanu, au precizat joi pentru MEDIAFAX surse oficiale.
"Demisiile miniștrilor au ajuns joi la Secretariatul General al Guvernului și urmează să fie trimise la cabinetul premierului Sorin Grindeanu. O parte dintre miniștri si-au ridcat exemplarul cu numărul de înregistrare" , au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.
Demisiile devin efective doar dupa ce președintele Iohannis semnează decretele de revocare din funcție.
Carmen Dan, a declarat, joi, că demisiile miniștrilor au ajuns la Secretariatul General al Guvernului și că, din ce a înțeles, nu toți miniștrii au demisionat, precizând că "premierul la momentul acesta este singur".
"Mi-am dat demisia ieri, eu și cred că mulți alți colegi ai mei, am înțeles că nu toți, ieri când am fost chemați la CEx. (...) Premierul la momentul ăsta este singur, miniștrii și colegii noștri sunt...(...) Eu cred că s-au înregistrat demisiile, nu știu, nu am această confirmare. Demisiile noastre au ajuns la Secretarul General al Guvernului. Cred că de aseară. Atât cât suntem unde suntem, continuăm să ne facem treaba limitându-ne la a face doar acele acte de administrare" , a declarat ministrul demisionar al Afacerilor Interne.
Carmen Dan a reiterat ideea potrivit căreia nu i s-a propus funcția de premier.
"Eu îndrăznesc să cred că am fost și încă sunt un ministru de Interne bun" , a completat Dan.
Tudorel Toader a transmis, joi, pe pagina sa de Facebook, că și-a depus demisia din demnitatea de ministru al Justiției, din solidaritate cu membrii Guvernului.