Subiect: Scurt pe doi
View Single Post
Vechi 15.06.2017, 19:12:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Macarada politică (7)

Liviu Dragnea a declarat joi că Palatul Victoria este ocupat de un grup ilegitim care încearcă o forțare a rezultatului alegerilor, iar Sorin Grindeanu este o unealtă. El a spus că transformarea prin care a trecut în ultima vreme premierul îl face să nu mai semene cu cel pe care l-a susținut și propus să preia Guvernul. El a confirmat că partidul va depune luni moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Grindeanu, susținând că de două-trei luni mai mulți miniștri se plâng de lipsa de comunicare din Executiv.
Potrivit lui Dragnea, Palatul Victoria este ocupat de un grup ilegitim care încearcă o forțare a rezultatului alegerilor, acuzând o coordonare profesionistă și un plan bine pus la punct.
”La cum se întâmplă aceste acțiuni nu cred că e un plan făcut pe genunchi. Nu credeam că această evaluare va stârni un asemenea scandal și vom descoperi, fără să vrem, un plan de care nu știam. (...) E o coordonare profesionistă Ce e la Guvern e în afara spațiului democratic. E o forțare a rezultatului alegerilor și a bunului simț. Un grup ilegitim ocupă Palatul Victoria” , a declarat Liviu Dragnea
Întrebat dacă este de părere că în spatele lui Grindeanu se află oameni politici sau reprezentanți ai serviciilor secrete, liderul PSD a spus doar că ”pe un om politic îl văd dacă e lângă el, dar poate sunt instituții sau oameni din afara politicii.
Noi doar vedem rezultatul, noi nu avem instituții care să ne dea aceste infomații. (...) Astăzi, unii colegi, în special din Transilvania, au spus că dacă în ianuarie discutam mai mult, ei s-ar fi opus pentru că știau mai multe lucruri”.
Liviu Dragnea a declarat joi că Sorin Grindeanu este o unealtă
”Principalul vinovat sunt eu, am ținut mult la el (n.r.: Sorin Grindeanu) și eu i-am rugat pe colegii mei să îl accepte. Niciunul nu au bănuit că se ajunge aici și va ajunge la o asemenea transformare. El nu mai e el. O spun cu regret, Sorin Grindeanu este o unealtă”, a declarat Liviu Dragnea.
Liderul PSD a mai afirmat că Sorin Grindeanu părea împins din spate să spună unele lucruri.
Dragnea a catalogat Cabinetul actual ca fiind un Guvern fantomă. ”Am auzit mai multe variante de componență a unui guvern fantomă. Pentru prima dată guvernul fantomă e la Palatul Victoria și nu în umbră, cum era până acum”.
”Miniștrii veneau și se plângeau de două-trei luni că nu reușesc să aibă o comunicare cu premierul și că sunt blocaje administrative. Am avut mai multe discuții cu Sorin Grindeanu că se vor regla aceste lucruri. Au fost mai mulți miniștri care intenționau să plece din Guvern. Le-am cerut să nu facă asta”, a declarat Liviu Dragnea, după ședința CExN în care s-a decis depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.
Liderul PSD a anunțat că aceasta va fi depusă luni și votată miercuri.
”Am luat cunoștință de declarațiile de la Cotroceni legată de scrisoarea trimisă de noi și ALDE, prin care l-am informat de deciziile de ieri. Ca atare, am luat decizia ca luni să se depună o moțiune de cenzură, iar miercuri să fie dezbătută și votată. Nu ne-am dorit această situație. O regret, dar aici am ajuns” , a mai spus Dragnea.