Sincer consider avortul o crima desi am fost tentata sa recurg la el..cat despre metodele contraceptive nici una nu este sigura..Ani de zile nu am ramas insarcinata si acum cu toate ca luam pastile s-a intamplat.Oricum Dumnezeu stie ce face si,, nu lasa sa vina un copil pe lume fara sa aibe bucatica lui de paine pusa deoparte,,(de pe un site crestin ortodox).
s-au facut presiuni imense asupra mea sa ,,fac ce trebuie,, si am reusit sa inving.M-am rugat la Dumnezeu si prietenului meu i-a aparut un semn in palma dreapta dar nu cred ca a inteles mesajul desi pentru mine a fost clar.Traim in pacat ,nu vrea sa ne casatorim dar nici eu nu vreau sa ma despart de el;am crize de nervi dar nu pot lua medicamente caci i-ar dauna copilului si oricum stiu ca acestea se datoreaza pactelor cat si blestemului din partea mamei care si-a blestemat si nepotul nenascut.
Mama care s-a oferit sa ma ,,ajute,, sa-mi omor copilul dar care mi-a jurat ca nu-mi va acorda nici cel mai mic sprijin.Adica platesti sa ucizi o viata nu sa ajuti una.Important e in viziuna multora ce zice lumea,, dar incercati sa puneti in balanta acel ,,ce zice lumea,,orice ar insemna el si bucuria de a-ti imbratisa copilul si de-al vedea cum creste.Apoi daca chiar nu va doriti un copil sau situatia nu o permite (desi la Dumnezeu orice e posibil) exista numeroase femei care nu pot avea copii si care astepta ani de zile pentru a putea infia unul si care ii pot asigura toate cele necesare;un copil e un cadou si o binecuvantare de la Dumnezeu cum am citit in psalmi iar o femeie in momentul cand ia decizia de a face avorte ca si cum i-ar spune lui Dumnezeu:nu am nevoie de cadoul tau.De multe ori se intampla ca o femeie in urma unei ,,interventii chirurghicale de 5 min,, sa nu mai poata avea copii toata viata sau sa-i piarda pe cei aflati in viata caci ,,Dumnezeu nu bate cu bata,,.Din ce am citit si verificat exista o legatura foarte stransa intre avort si bolile canceroase specific feminine(cancer mamar, cancer de col uterin,tumori la nivelul ovarelor si alte forme de boala oribile) dar din pacate despre aceste lucruri nu se vorbeste .Consider binevenita initiativa unei campanii impotriva avortului care sa prezinte argumente de ordin crestin si stintifico-medical impreuna cu solutii alternative.DEASEMENI O NORMA LEGALA CARE SA INCLUDA OBLIGATIVITATEA VIZIONARII UNUI FILM DESPRE AVORT SI IMPLICATIILE LUI INAINTEA PROCEDURII ESTE IMPERIOS NECESARA chiar daca acest lucru si-ar gasi cadrul legal intr-o norma din Constitutia Romaniei si anume ,,liberul acces la infomatie,.Consilierii din scoli ar trebui sa puna mai mult acccent pe latura spirituala a orelor de educatie sexuala si sa explice si consecintele de ordin moral si toate problemle care pot aparea caci altfel ne v-om transforma in animale.
|