Subiect: Monahism
View Single Post
Vechi 15.03.2008, 21:36:00
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de alynnna
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Dar cine a spus ca ar fi? Ne putem imagina orice despre cel care ingrijeste de batrani si bolnavi, doar ca ar putea fi putin induhovniciti, nu. Ei, mai sunt si exceptii, care s-au uitat pe sine, si au ingrijit cu mare dragoste si daruire, incurajandu-se in momentele grele de inceput in ale meseriei cu exemplul dragostei lui Hristos pentru Apostoli.
Acela care a ajuns cu adevarat la aceasta iubire fata de semen din smerenie nu va vedea niciodata ca a ajuns la ea. Nu va vorbi niciodata despre ea ca si cum ar avea-o (chiar la pers a treia) ci va spune: Doamne nimica bun nu fac si daca fac ceva dator sunt sa le fac.;)
alynna, nu vorbeam despre mine, ci despre oameni, care m-au ajutat la inceput si mi-au indrumat pasii, pentru a putea face o munca atat de grea. Nu i-am auzit niciodata laudandu-se, ci i-am vazut muncind cu abnegatie. Am fost impresionata, de dragostea cu care ii ajutau pe bietii batrani si am incercat sa fac ca ei in cei 7 ani, cat am lucrat cu batranii. Una dintre ei, o fata din Islanda, era de o liniste si dragoste rar intalnita. Apoi, interesandu-ma de viata din Islanda, am aflat ca oamenii muncesc din greu si sunt f credinciosi. Si nu avea decat 19 ani. Acum, ce-i spunea ea lui Dumnezeu , asta nu pot sti; dar pot sa banui.
Dar tu ai smerenie, alynna, sau le spui altora ceea ce ar trebui sa-ti spui tie?!? Iarta-mi indiscretia, dar mi-ai trezit curiozitatea.
Reply With Quote