Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 15.03.2008, 21:48:04
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oni91
[..]Am auzit cazuri in care fete de varsta mea sau chiar mai mici au ramas insarcinate accidental si apoi au facut avort "ca sa nu-si distruga viata si viitorul"...Stiu ca nu prea sunt in masura sa vorbesc despre asta sau sa judec pe cineva, insa ma intreb ce poate fi mai rau?Sa iti asumi consecintele faptelor tale, sa iti intrerupi studiile pentru a naste si sa renunti la distractiile si lipsa de griji a vietii de licean(/student), pentru ca apoi sa fii judecata de rude si de "prieteni" pentru o perioada, pana cand toate vor trece in final(si apoi chiar exista posibilitatea sa iti continui studiile si sa-ti refaci viata)...sau sa iei viata propriului tau copil si sa traiesti cu mustrari de constiinta pana la moarte?Desi prima varianta include extrem de multe sacrificii si momente grele, eu cred ca a doua este totusi mai rea...si mi se pare foarte trist ca oamenii nu-si mai asuma consecintele greselilor lor, chiar cu pretul uciderii unui suflet...
Da, pentru ca multora le place doar orgasmul si atat, fara sa aibe responsabilitati.
Oni, spuneai ca fete de varsta ta sau chiar mai mici comit avorturi; ne spui si noua varsta ta, ca sa ne putem da seama cat de mici sunt ele?
Si inca ceva, in afara faptului ca filmul a fost o piesa buna si mustratoare de constiinta, eu unu am cam fost ispitit cu desfranarea la cateva scene; voi fetelor normal ca nu ati fost ispitite cu nimic ;), in rest, merita vazut.
Reply With Quote