Citat:
În prealabil postat de Palamist
Sa fii sigur!
Pe mine unu`, chiar m-ai bagat in ceata.Evolutia nu e un fenomen, ci un proces.Destul de lent, in unele cazuri.
|
Sa te credem pe cuvant, ca de verificare stiintifica, as acum fizica de exemplu este intr-adevar stiinta, nici vorba, nu-i asa?
Aici e vorba despre o confuzie pe care am observat-o si la unii adepti ai evolutionismului.Teoria evolutiei nu spune nimic despre aparitia vietii, nu spune cum au aparut primele forme de viata, ea spune doar ca formele de viata au evoluat si evolueaza.
Serios? Cine a facut delimitarea asta?
Si cam de la ce forma de viata asa incepe sa se ocupe evolutionismul sa se "ocupe" de ele si sa ne spuna ca valul de ignoranta a cazut si incepe sa sti
e ce si cum?
Citat:
Originea vietii e problema fundamentala a biologiei si, din cate stiu, a ramas o problema nerezolvata.Biologii recunosc ca nu stiu cum a aparut viata :dovada a sinceritatii lor.Referitor la aceasta problema, exista diferite ipoteze.Ipoteza creationista e una dintre ele.Teoria evolutiei nu e una dintre ele.
|
Aha, sa intelegem ca biologul e mai onest si recunoaste ca nu stie?
Sau mai bine zis,
a incercat sa faca din asta stiinta[ si n-a reusit - dupa rigorile stiintifice care presupune ca teoria sa fie validata experimental, insa "evolutionistii" sunt mai incapatanati in una din doua: ori a recunoaste ignoranta, ori din incercare de a face din filosofia lor stiinta avand scuza de genul:
dom'le e nevoie de milioane de ani, nu putem dovedi nimic experimental, da' credeti-ne pe cuvant?
Pai nene, chestia asa nu e cu nimic mai "stiinta" decat teoria creationista care spune ca e nevoie de un Creator pentru a face lucruri care pentru noi nu le vedem posibile prin prisma a ceea ce cunoastem despre natura.