Citat:
În prealabil postat de Palamist
Am spus si repet:aceste dovezi sunt cu duiumul pe internet si in roamana si in engleza,plus carti.
Organele vestigiale..
|
Ok ,ne-am lamurit cu organele vestigiale.(Pe care tu le-ai pomenit primele in comentariul tau si eu ti-am raspuns in ordinea data de tine. )
Ia sa vedem care e cea mai importanta dovada :
Citat:
Cea mai importanta dovada este, dupa parerea mea, inrudirea genetica dintre specii
|

Cum sa fie genetica cea mai importanta dovada, cand chiar genetica vine cu cel mai zdrobitor argument impotriva T.E. Desi au cautat ,oamenii de stiinta nu au descoperit procesul prin care are loc adaugarea de informatie noua in genom. T.E. practic nu poate exista fara un astfel de proces .Se pare ca de cand s-a descoperit genetica ,acest proces care trebuia sa se manifeste din abundenta in absolut toate vietuitoarele a devenit foarte sfios si s-a ascuns de oamenii de stiinta...
Ca sa intelegi cum sta treaba eu nu cer sa-mi prezinti dovezile aparitiei codului genetic,cer un lucru mult mai simplu ,sa-mi arati macar procesul de adaugare de informatie genetica a codului deja format ,prin care o bacterie prin multe etape ajunge bacteriolog.Acest proces trebuia sa fie cel mai raspandit proces din lumea vie daca T.E. era adevarata,insa el lipseste cu desavarsire. Fiecare vietuitoare are granitele sale ,granite impuse chiar de genom,iar daca din diverse motive sunt incalcate acel organism e setat sa se autodistruga nu sa evolueze in alta vietuitoare...vezi toate maladiile genetice.