View Single Post
Vechi 28.06.2017, 13:29:20
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Palamist Vezi mesajul
Ce treaba are cantitatea de apa?Apa nu are rol in ereditate, pe cand materialul genetic are.Tu esti frate sau ruda cu cineva nu din cauza cantitatilor de apa pe care le contineti ci din cauza bagajului genetic comun.Astfel de acrobatii sunt dovada incontestabila a lipsei de sinceritate a creationistilor:voi nu credeti ce spuneti.
Nu e acrobatie sau lipsa de sinceritate, e doar faptul ca nu ai inteles tu ca era o gluma, o ironie, o comparatie, legata de faptul ca tu ai spus ca suntem asemanatori intr-o anumita proportie cu alte vietati. Iar eu am spus ca nu conteaza asemanarea, ci deosebirea, daca deosebirea e cu mult mai mare. Si cu pietrele neasemanam, avand elemente chimice comune, dar deosebirea conteaza.
Citat:
În prealabil postat de Palamist Vezi mesajul
E doar concluzia ta, concluziile oamenilor de stiinta difera in mod radical de concluziile tele.Ei spun exact invers.
Aceea era concluzia la argumentele pe care le-am dat, care tin de stiinta. Tu nu ai comentat argumentele, ci doar concluzia. Cam acestea sunt si arguemntele celor ce sustin evolutionistul, ca oamenii de stiinta spun asa si nu pot fi contrazisi. Iar daca sunt si oameni de stiinta care ii contrazic aceia sunt putini si rauvoitori. Sa ne gandim ca si geocentrismul a fost o teorie stiintifica atatea sute de ani. Copernic si Galilei ce trebuiau sa faca, sa nu il contrazica pe marele Aristotel, pentru ca asa spun toti oamenii de stiinta de pana atunci? Si eu am fost agnostic si nu aveam vreo indoiala ca teoria evolutionista nu e adevarata. Pentru ca si eu credeam tot ce se spune, fara sa cercetez. Cand am inceput sa caut adevarul am vazut ca e o teorie de tot rasul. Am vorbit si cu atei care respingeau teoria evolutionista (pentru ca incepusera sa cerceteze) sau aveau indoieli.
Reply With Quote