Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 16.03.2008, 15:37:04
razvan_m
Guest

Implicit

Citand Negroponte:
Citat:

Am aflat ca virusul HIV,care este foarte mic,trece prin porii prezervativului cum trece o minge de pinpong printr-un cos de baschet.Nu mai buna este infranarea?
Tin minte ca am citit undeva despre informatia pe care o ofera aici pe topic Negroponte, posibil in cartea autorului german Jan Van Helsing (pseudonim):
"Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX".
De asemenea, mai tin minte ca Jan zicea ceva despre faptul ca diametrul virusului HIV e de circa 3 ori mai mic decat diametrul porului prezervativului.
Concluzia? Una singura: cine are a se contamina cu virusul HIV o face (adica, contacteaza virusul) cu tot cu asa-zisa protectie oferita de prezervativ.
Deci: doamnelor si domnisoarelor, tot mai buna este abstinenta decat sexul asa-zis protejat cu prezervativ, ca deh, masonii si evreii si-au pus in gand ca trebuie sa limiteze populatia Terrei la 4 miliarde de locuitori si prin urmare, cel putin alte 2 miliarde sunt sortite sa piara din cauza razboaielor, din cauza sexului zis-protejat cu purtatorii virusului HIV.

P.S. Mi-am amintit ca autorul german spunea in cartea lui si cum ca virusul HIV e poate fi distrus in prezenta ozonului ce se gaseste din belsug in atmosfera rarefiata a platourilor muntilor inalti.
Reply With Quote