View Single Post
Vechi 04.07.2017, 21:20:26
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Palamist Vezi mesajul
Oaia domestica cum a aparut?E specie diferita de oaia salbatica.Dar catelusii cei pufosi?Cainele a evoluat din lup, prin domesticire,in loc de carne a primit oase.
Sa ne intelegem, animalele nu au aparut in urma unor transformari a speciilor, ci pentru ca au fost create de Dumnezeu in zilele creatiei. Tu confunzi rasele cu speciile, se stia de rase cu sute de ani inainte de teoria evolutionista. E ceea ce am explicat mai sus, cu mutatiile genice.
Intre timp stiinta a aratat ca nici cainii nu se trag din lupi, s-a descoperit acest lucru acum 3 ani, am ami scris pe forum despre asta: http://www.descopera.ro/dnews/119220...-trag-din-lupi Bineinteles, vazand ca nu mai e adevarat acest lucru, spun acum ca au avut un stramos comun pe care nu l-a vazut nimeni, unul fantomatic. La fel ca stramosul comun al oamenilor si maimutelor, dupa ce si-au dat seama ca oamenii nu se trag din maimute.
Citat:
De ce exista reactii chimice, prin care din substantele cele mai simple (elementele chimice) s-a ajuns la substante compuse anorganice si organice?Pt ca atomii nu sunt multumiti cu configuratia lor electronica si tind sa ajunga la o configuratie electronica asemanatoare cu a gazelor rare.Pe termen scurt, materia e intr-o miscare haotica, fara sens,dar pe termen lung ea stie ce vrea :sa evolueze.Materia nu e multumita cu statutul de materie nevie:de aceea a aparut viata.Dar nici macar materia vie nu e multumita :de aceea a aparut viata inteligenta, de aceea am aparut noi.Dar nici macar viata inteligenta nu e multumita, tocmai pt ca e inteligenta:de aceea exista religia:ca sa propasim duhovniceste.
Eu am spus ca nu stii multe despre teoria evolutionista si ce argumente sunt aduse in sprijinul ei. Nu am mai intalnit acest argument la evolutionisti, pentru ca e gresit. Gazele rare formeaza molecule monoatomice, deci inversul celor complexe, inversul evolutionismului. Prin reactiile chimice gunoiul se descompune, la fel si corpurile vietatilor moarte.
Falsa idee a evolutiei a aparut ca o filozofie ce presupunea ca progresul tehnologic s-ar regasi si in alte domenii. In timpul iluminismului, la mijlocul sec. XVIII, apare prima carte despre o ipoteza a unei transformari a animalelor. Evident, era doar o filozofie, fara sa aiba si explicatii stiintifice. Iluministii, mare parte din ei, respingeau crestinismul si erau atei, asa ca au dorit o reintoarcere la perioada dinaintea crestinismului, la antichitatea greceasca. La unii filozofi materialisti greci apar astfel de idei, a transformarii animalelor, de acolo au luat si filozofii iluministi aceasta idee.
Citat:
Deci si theosis e evolutie, chiar daca diferita, o evolutie mai speciala.Totul e evolutie.Intreaga creatie se roaga cu suspine negraite sa evolueze, ca sa devina constienta de Creatorul ei. Istoria universului e istoria evolutiei.De la alfa la omega.Materia nu a fost creata fara sens, ci ca sa evolueze.Asa a facut-o Dumnezeu.Iar tu nu te poti opune evolutiei.Nimeni si nimic nu o poate opri.Nici macar Diavolul nu poate.
Si tocmai spuneam ca e ca un fel de secta, cred ca tu ai vrut sa confirmi asta. O credinta oarba, care nu tine cont de realitate si de dovezile stiintifice.
Reply With Quote