View Single Post
Vechi 06.07.2017, 16:03:48
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Palamist Vezi mesajul
Iar substantele alea anorganice , impreuna cu apa, sunt absorbite de plante care le transforma in celuloza, glucoza, fructoza , adn si alte substante organice destul de complexe.
E exact invers, substantele pe care le mancam sunt descompuse in substante mai simple. Cuvantul important este "descompuse".
Citat:
În prealabil postat de Palamist Vezi mesajul
Omul e mai intai un organism unicelular, in momentul conceptiei, numit zigot, apoi devine morula, blastula, blastomer.......... embrion, fat, un organism complex cu miliarde de celule specializate:neuroni, celule albe, rosii, osoase etc etc.Ontogeneza (evolutia individului) e de la simplu la complex.Eu cred ca si filogeneza (evolutia speciilor), tu consideri ca doar ontogeneza.Sau nici ontogeneza?
Am scris de doua ori despre mutatii si faptul ca arata ca e imposibila transformarea speciilor in altele. Nu ai raspuns, inseamna ca esti de acord ca teoria evolutionista e eronata, putem inchide subiectul. Ca tu mai crezi in ea e firesc, asa e cu credintele care nu se bazeaza pe ratiune si adevar.
Aparitita vietii nu este inclusa in obiectul teoriei evolutioniste, tine de abiogeneza. Nu se cunoaste cum a aparut viata si nici nu exista pretentia ca s-ar fi descoperit asta (se pare ca doare tu stii). Se sustine ca a aparut din substante anorganica, dar nimeni n-a putut sa arate ceva in sensul asta.
Vietatile se inmultesc datorita existentei unei informatii existente in celulele lor, ADN-ul. E o mare provocare pentru evolutionisti sa gaseasca cum a aparut ADN-ul, o structura complexa pe care ar fi trebuit sa o aiba si primele vietati, mult mai putin complexe.
Reply With Quote