Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Dar cand te duci la biserica, in ce limba te rogi? In engleza pe care ai invatat-o la games? Ca banuiesc ca o stii mai bine ca noi, astia care scriem pe-aicea romaneste.
In cartea pe care ti-am recomandat-o si de la care incepe sa te doara chinuitor in cot, poate-n amandoua(!) e vorba de intrigi, de revelatii, de conspiratii, de comunicate codate(pilde), de tehnologie care astazi nu e disponibila, "ahhh, oh, god", de tradare, de ucidere.... Oare intelegi?
|
Ce legatura are limba in care ma rog? Logic in romana ca o stiu cu 30-40% mai bine ca engleza. Dar care e ideea a ceea ce ai spus? De ce mi-ai vorbit asa cu "engleza din games" ? Daca o citeam din rahaturile de manuale de la scoala nu era tot aia? Eu stiu mult mai multa engleza decat se preda la scoala mea ,materie putina ,repetitiva ,jalnica ,dar obligatorie ,cu teme multe si enervanta.
Nu te inteleg. Care e problema daca iau calitati din jocuri? Care e ?
Imagineaza-ti ca esti un baiat ,si ai o mamaie la tine. Iti zice sa cumperi multa faina. Initial ea iti spune sa iei de la un magazin ,numit MAGAZIN (foarte inspirat ,stiu). Dar tu te duci la altul ,numit GAMES care are o promotie de 150g faina gratis. O iei pe aia ,lui mamaie ii place faina dar te intreaba de unde. Zici din GAMES. Ea incepe sa te certe ,ca nu face mancare cu faina in GAMES. Fix asa ai fost tu acum, Ca mamaie asta.