Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Nu trebuie sa fi blestemat ... pur si simplu daca esti sarac si fara educatie sansele sa pari destul de interesant pt casatorie, sunt destul de scazute.
Chiar si sarac la o adica dar macar cu putina educatie care sa ofere niste oportunitati de trai cu familia cat de cat la limita decentei.
Atat cat sa-ti permiti urmasi si familie.
Succes!
|
Nu stiu de unde ai dedus ca este sarac si fara educatie. Bine, daca ar fi sa ne luam dupa faptul ca a reusit sa faca 10 greseli gramaticale in 7 randuri... ar fi ceva... dar poate doar scrisul este o problema. In rest se descurca.
Citat:
În prealabil postat de adrian_ionut
...am 33 de ani si de 8 ani cu toate fetele cu care am incercat sa vorbesc nu am vorbit mai mult de 2 saptamani...2 saptamani toate bune si frumoase...dupa aceea cu orice fata cu care am vorbit nu mai imi raspunde la telefon si nu ma mai baga inseama...cineva intro zii un necunoscut mi-a spus ca sunt bine in toate dar sunt blestemat sa nu ma pot insura niciodata si sa nu am o relatie....
|
Ideea este ca atunci cand lucrurile nu se intampla cum vrei tu, sau cel putin nu par a se indrepta in directia in care vrei tu... tinzi sa crezi in aspectele/ intamplarile cu cel mai putin fundament, fara nici o baza, insa foarte usor de asimilat si crezut. Apoi te plangi :)
Daca problema ta este ca iti lipsesc fetele, sa stii ca multi se confrunta cu "problema" asta.
Insa unii se apuca sa citeasca carti de psihologie incercand sa inteleaga/ sa schimbe ceva dpdv comportamental, al perceptiei lumii din jur,...de ce? Pentru ca felul in care gandesti se reflecta in exterior. Este vorba de acea liniste si incredere interioara pe care persoanele din jurul tau o percep. Poti sa schimbi si ca aspect cate ceva... asa bonus.
Altii citesc carti de seductie... si functioneaza...
Si bineinteles mai sunt si altii care se pun repede la o coada cu moaste ... si spera sa se intample o minune :)