Cand parinti idioti se intalnesc cu doctori cretini, cu totii avand o predispozitie spre crima, ce oate iesi ? Ei bine, poate iesi un copil sanatos. Lauda Domnului!
Intamplarea a avut loc recent, in Franta si este relatata
aici.
Pe scurt, un cuplu astepta un copil. Femeia este insarcinata in luna a 8-a. Dar un RMN arata ca micutul nu e bine. Medicii au declarat ca 80% din creier nu functioneaza si copilul va fi paralizat, neputand nici sa bea, nici sa manance.
Si atunci, parintii, in acord cu medicii, decid ceea ce in nouvorba medicala s-ar numi "intreruperea terapeutica a sarcinii". Ca de avort nu mai putem vorbi in luna a 8-a. Zis si facut: se repereaza vasele ombilicale ale copilului si i se injecteaza substanta letala. Moartea fatului in uter este constatata la scurt timp dupa aceea. Drept care toata lumea e satisfacuta de succesul "interventiei terapeutice" si astepta nasterea unui copil mort. Intr-adevar, copilul s-a nascut. Dar, in ciuda tratamentului, era viu. Mai mult decat atat, pare sanatos.
Exista deja mai multe asociatii ai caror membri sunt foste victime ale parintilor si medicilor complici (cand nu chiar instigatori), care au supravietuit tentativelor de omor. In acest caz, parintii se declara in detresa psihologica. Cred si eu: asteptau un copil mort. Chiar de ei. Si apare un copil viu. Ei se indreapta contra spitalului si medicilor respectivi, care au ratat misiunea lor: aceea de a-si omori pacientii prin injectie letala.
Sau, poate ca detresa psihologica vine si din faptul ca se gandesc ca odata, poate cand copilul lor va avea 16 ani, poate mai tarziu, ei vor trebui sa-i spuna adevarul, fiindca altfel il va afla singur. "Stii, iubitul tatii/mamii, noi am facut tot posibilul sa te omoram. Dar, iarta-ne: nu am reusit!"