Citat:
În prealabil postat de flying
Exista vraji si fermecatorii si au putere reala asupra ta daca nu te-ai spovedit de pacatele de moarte.Vrajile si fermecatoriile sunt doar niste glume ,doar daca ...esti spovedit de toate pacatele.
|
Așa o fi, ce păcate de moarte poate avea un tânăr care și-a luat țeapă el de la fete ?
Probabil în cazurile grave se prind, totuși e inflație de tineri pe toate forumurile care se plâng de farmece și vrăji, ei toți suferă de păcate de moarte necăite ?
Barem că unii dintre ei n-au ieșit din ciclul de metanii, închinăciuni, posturi și Hramuri anuale de când se știu și au preferat să-și frece coatele de pardoseala bisericilor decât să bată tăpșanii cu alții de vârsta lor, or fi și ei niște „păcătoși fermecați” asupra cărora pizma diavolului și a omului are putere mai mult decât Hristosul din potir ?
Nu cumva e o psihoză indusă ca să se profite de pe urma lor, ba să dea nu știu câte rugăciuni -
pe bani! , ba să meargă la tot felul de vrăjitori care promit că-i dezleagă și să facă nu știu ce gesturi ridicol de superstițioase ca să scape ?
Nu e bine să profiți de pe urma unui om care e la capătul puterilor și pe culmea exasperării, că Dumnezeu vede, aici nu suntem la marketing unde se practică
„minte-mă frumos” sau „folosește o minciună să acoperi o nevoie disperată în piață” după dacă omul își dă seama că a fost înșealat credința lui se răcește de tot.