View Single Post
Vechi 29.07.2017, 23:44:56
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul

Acum depinde și ce susținere avem din partea familiei și mai ales a soților sau partenerilor de viață....
...
Și pe noi ne exaspereaza copilul cu unele faze deschide usa la frigider sau afară baga nisip în gura iar taica-su mă acuza pe mine ca nu sunt în stare sa îl educ Cum trebuie. Zice ca cu el nu face așa ceva când nu sunt eu acasa.
La biserica nu merge cu noi dar cu siguranță nu ar fi de acord cu ce face copilul și pe acolo. ....
Asta e problema, pe care, cu parere de rau, am boldat-o si subliniat-o: nu sunteti in acelasi cuget.

Copilul nu intelege asta, dar simte si actioneaza involuntar stimulat de perceptia sufleteasca; de aceea tu esti stresata de tensiunea asta si nu te simti confortabila nici cu tine insuti.

Am impresia ca sotul tau nu-si da seama ce face(nu face bine) si cred ca asta se vede si cu ochiul liber pentru cine se uita atent si pricepe, iar copilul e intr-un moment al vietii in care isi cauta o pozitie cat mai favorabila in "mediul" lui, adica sa se scoata cat mai sus, calcand pe cei din jur, asa cum fac toti copiii; daca ar fi struniti dupa acelasi tipar, s-ar mula perfect pe directia dorita de ambii parinti, sesizand imediat orice oportunitate sentimentala.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote