View Single Post
Vechi 16.08.2017, 06:25:19
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit Off-topic

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Culmea , nici tamaia nu mai e ce a fost , este sintetică în mare parte și fumul dăunător...
Pentru duhurile necurate.

Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ai inteles.gresit
Emisiile din mobila de PAL sau parchet stratificat sau OSB au potential cancerigen.
Ti-am mai spus, dar degeaba repet ca oricum nu-it respecti semnatura si faci invers:

17. Căci trupul poftește împotriva duhului, iar duhul împotriva trupului; căci acestea se împotrivesc unul altuia, ca să nu faceți cele ce ați voi.(Gal5,17)

Am citat asta ca sa intelegi ca potentialul e in om, nu in afara lui, e invers fata de cum ti se pare; de-aia-ti zic sa cauti sa distingi raul de bine.
La data cand "studiile" celebre ale unor institutii la fel de "celebre"(prin propaganda doar) aratau ca laptele de vaca(+ lactatele) este cancerigen pentru adulti, "chinejii" erau cei mai mari consumatori de lapte din lume si aveau cea mai mica rata de cancer; de-aia s-au limitat sa sustina(bla-bla-bla) ca laptele are "potential" fiindca nu trebuie sa dovedeasca afirmatia, chiar daca afirmatia ii contrazicea flagrant.

Cum de nicio vaca din intreaga lume nu are nimic, cum de nimeni n-a putut dovedi ca parchetul, mobila sau laptele au produs un singur caz de cancer? Eu beau lapte aproape in fiecare zi si daca voi face cancer va fi din cauza pacatelor mele pe care nu le-am curatat de pe sufletul meu, nu din cauza iaurtului, sau parchetului, sau vaccinului. Nu parchetul are potential cancerigen, ci pacatosul nepocait!

Tu(si nu esti singurul) ai aflat intamplator dar ai crezut la fel cum intamplator musca se lipeste pe banda lipicioasa.

Prin propanganda globala se urmareste prostirea populatiei ca sa adopte orice stil de viata instinctuala care maximizeaza consumismul, sa inrobeasca omenirea spre placere si s-o indeparteze de autocontrol, de smerenie si cumpatare.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote