View Single Post
Vechi 21.08.2017, 13:56:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum Vezi mesajul
Și te durea degetul să dai pe restul pozelor, nu?
https://m.facebook.com/story.php?sto...00000694556541
E mai bine.

Nu pot sa dau pe restul ca n-am cont de facebook unde sa-mi torn viata, chiar mi se par amuzante bisericoasele cu facebook, e ca si cand ai purta lenjerie neagra de dantela cu portjartier & stuff duminica la Liturghie :)

Citat:
E simplu, nu m-am îndrăgostit de ei. Nu aștept flori din partea nimănui, le prefer în ghivece.
Wow.."nu te-ai indragostit" ...I'm spechless..las asta aici, amuzament pentru aia mai maturi..

Si un sfat, da' mai bine nu-l pui in practica: daca vrei sa te indragostesti rapid, lasa-te nitel explorata..
Credincioase sau nu, biologia afectiunii e aceeasi, asa cum o mama are sentimente pentru copilul care stie ca a iesit din ea, tot asa dezvolta in contextul proceslui care l-a pus acolo, cu diferenta ca sunt mult mai perisabile astea.

Pentru ca daca te indragostesti, nu inseamna ca ai sa-i iubesti ...ba dimpotriva, daca nu treci de la indragostit la iubit - si asta necesita multa vointa, caracter, o gandire sanatoasa si binenteles si el sa fie o alegere inspirata - rare lucruri in ziua de azi, ai sa ramai foarte frustrata peste ani, dar multa lume confunda una cu alta, si tu de altfel..

Last edited by AlinB; 21.08.2017 at 14:16:07.
Reply With Quote