Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum
Sigur, Yasmina, comentariile lui nu le vezi. Sau instigarea la desfrânare ("lasă-te nițel explorată") e tot creștinească și conformă normelor forumului?
Sau iartă-mă, demintatea ta de femeie ți-ar permite să treci peste neobrăzarea asta cu smerenie senină, fără să reacționezi.
AlinB, nu a divorțat, apreciez grija ta pentru fiicele Evei. Ești de un misoginism patologic, nu cred să-ți revii vreodată. Asta e, treaba ta. E ultimul meu comentariu oe thread-ul ăsta.
|
A te lasa explorat nu este 100% un indemn cu tenta sexuala( dar in vremurile noastre nu mai poti nici sa cumpari castraveti fara ca cineva sa te priveasca cu subinteles).
Un om ascunde mult mai multe lucruri bune si rele in mintea si universul lui personal decat ascunde dincolo de haine.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|