Este o mica problema mare cu crestinismul asta modern, invatat pe de rost de pe drumuri.
Victimele ajung niste asociali, nu se mai integreaza corect, dau dovada de o "zmerenie" derutanta, nu te intelegi cu ei. Ajung un fel de mini-calugari in lume, calugari prin asumarea multor fapte de crestinism si prin modelul si tiparul mental.
Si ajung la 30 de ani si intreaba de ce nu reusesc sa se ... etc.
Pai daca esti calugar in lume si vrei sa te insori atunci evident ca o sa ai nevioe de o calugarita si asta e cam greu sau chiar imposibil de realizat.
Zici tu "cu aceleaČ™i valori creČ™tin ortodoxe-în zilele noastre.".
Eu insa sunt sigur ca in spatele cuvintelor astea este o exagerare mare din partea ta. Si cu duhovnic si cu etc iti zic sigur ca filtrul tau de judecata este unul gresit.
Am mai spus asta undeva, CAUTA UN OM BUN, CU CARE SA FII COMPATIBILIA, SI CARE SA FIE ORTODOXA.
Nu mai cauta modelul perfect pe care nu ai sa-l gasesti.
Altfel ai sa gasesti o dihanie ortodoxa mai rea decat tine, care corespunde perfect descrierii tale dar care nu e deloc pe sufletul tau.
Sa fiu putin ironic, succes la cautat inorogi si revino cu picioarele pe pamant, nu toate fetele care au batic sunt usa de biserica, sa nu iei una dni asta si dupa cativa ani as-ti faca niste ispravi de nu stii ce e cu tine. Penrtu ca aia nu stie ce e viata si ce e barbatul, dar dupa ce afla...
Dragul meu, viata e dificila. Nu poti sa vrei si o masina sh dar sa fie noua, si nelovita si nevopsita si etc.
Mai taie coada la vulpe si uita-te si lacelelalte fete bune caare sunt pe ulmea asta. Nu toate sunt curve ****te sa stiim sunt multe curatele, opate te mai uiti si la alea care fac cruce cand trec pe langa biserica.
Last edited by gpalama; 22.08.2017 at 00:18:45.
|