View Single Post
Vechi 24.08.2017, 16:13:50
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mihai, nu te-a mai 'vizitatat' cu verisoru' sau cine era, sa-ti arate doi barbati 'adevarati' cum e treaba cu ortodoxia?
Ca tot spui ca nu te intereseaza, sau ca nu intereseaza pe nimeni, desi tu tot aminteste aceste lucruri, e un bun exemplu de a arata acele bune intentii ale tale, pe care le pomenea cineva.
Pentru cine nu stie povestea, pe un topic pe care AlinB incepuse sa ma balacareasca si sarise si MihaiG sa-l apere, i-am spus lui MihaiG ca acum si-a dat datele pe forum si, cum am un var pe care o sa il vizitez la Timisoara, putem sa ne si intalnim acolo, pentru ca dupa ce te vezi cu cineva agresiv acela nu se mai comporta asa. AlinB, cu bunele lui intentii, s-a si gandit ca merg sa-l bat si ma bagase la caz penal, ma dorea in inchisoare. Spunea: "Succes, am senzatia.ca ai sa fii coleg de 'camera' cu sacciv? alt 'ortox adevarat', lat in ceafa, ingust la minte." Asta dupa ce ma balacarise intante sa scriu asta si ma bucurase cu niste epitete, de om ce este. El a continuat si dupa ce MihaiG a spus ca el crede ca m-am referit la o intalnire, si se pare ca si acum are inca aceeasi problema, probleme de om cu bune intentii. Eu i-am spus atunci ca, dimpotriva, jignirea sau denigrarea cuiva e infractiune si se platesc daune. Si la cati nebuni si prost a facut pe forum mi s-a parut ca de atunci a fost mai retinut cu jignirile la adresa altor persoane. Sau, ca in cazul celalalt, poate mi s-a parut mie si cauza a fost ca nu au mai fost useri jignibili. Sper sa nu imi sara si el in cap ca il jignesc, el el la fel, jigneste si acum pe cine vrea si cand vrea.
Povesti de oameni cu bune intentii, sper macar sa le citeasca cei ce au sustinut asta.
Reply With Quote