Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Tocmai am citit câteva pagini și am selectat un fragment pe care l-am redat la "Răspunsuri duhovnicesti".
Oare acest părinte are dreptate în cele scrise aici?
《Ne interesează viața aproapelui nostru atât de mult încât uităm cu desăvârșire să o trăim pe a noastră!
Ne înteresează atât de mult căderile sau ridicările celui de lângă noi așa încât niciodată nu vedem când și cât suntem de căzuți.
Mereu ne acoperim greșelile noastre prin consolarea că cei de lângă noi greșesc mai mult!
Niciodată greșeala aproapelui nu este mai mare decât greșeala noastră ținând cont că la baza greșelii noastre stă judecata pentru ceea ce a greșit aproapele!
Să înmulțim iubirea dacă vrem să ne salvăm sufletele și omenirea!》
Pr. Ioan Danci
Doamne ajută :)
|
Cunosc acel preot, am si vorbit de catev ori cu domnia sa. Da, citatul e foarte bun, dar asta inseamna ca tu n-ai inteles absolut nimic din ceea am scris aici (desi ma indoiesc ca ai citit vreun mesaj). Observ, din nou, "obiectivitatea" ta, n-ai comentat nimic la mesajul pe care mi l-a adresat MihaiG. In ultimul timp am mai beneficiat de obiectivitatea asta din partea ta.
P.S. Uita-te in jur, sunt zile in care scrii aproape doar tu pe forum. Poate unii useri, daca vor sa forumul sa fie plin cu oameni, ar fi trebuit sa faca ceva sa nu mai fie cazuri in care unii ii ataca si jignesc pe altii, in loc sa sara atunci cand ia cineva o pozitie si se creaza valuri. Si doar ca sa ii apere pe cei ce i-au alingat pe ceilalti. Dar cand ne gandim sa ne fie doar noua bine si restul sa se descurce, se trezesc unii ca se intreaba unde au disparut userii si mesajele. Si se mai mira ca apare cate un om normal care spune ca e ceva in neregula cu forumul asta si ca e anormala agresivitatea de pe el.
Eu am zis acum un an, cred, ca o sa se ajunga la situatia in care o sa ramana pe forum doar userii agresivi. Si cei ce ii plauda, intr-o sala goala. Eu am mai facut pauze, nu sunt obsedat sa raman.
Doamne ajuta!